سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
آیات عظام مکارم شیرازی، جوادی آملی، صافی گلپایگانی و سبحانی در دیدار رئیس سازمان صداو سیما و اعضای ستاد برگزاری همایش رسانه تلویزیون و سکولاریسم، به شدت به بیان انتقادات خویش از صدا و سیما پرداختند.
تاکنون از سوی علما و مراجع، تا به این سطح، انتقاد از رسانه ملی صورت نگرفته است و هشداری بجای آنان اگرچه بیش از این از تریبونهای مختلف صورت گرفته ، ضرورت تغییرات اساسی در برنامه ها ، رعایت اصل شایسته سالاری و تغییر در نصب و انتصاب ها ، به کار گیری نیروها و مشاوران متعهدتر و با انگیزه تر و انقلابی را الزامی تر می کند. پتانسیل فراوانی که تاکنون از آنها در نهادهای فرهنگی و دولتی استفاده نشده و فضا و بستری برای فعالیت های آنها داده نمی شود.

آیت الله مکارم شیرازی از حرکت رسانه ملی به سوی سکولار شدن اظهار نگرانی کرد.

وی با اشاره به این که بیشتر رسانه های غربی به صورت سکولار هستند، ‌تصریح کرد: برخی تصور می کنند، چون بیشتر رسانه ها را سکولارها به دست گرفته اند، رسانه باید سکولار باشد و این تصور غلط را به عنوان یک هویت برای تلویریون عنوان می کنند.
این مرجع تقلید، تاکید کرد: رسانه های غربی هدف اصلی خود را اقتصاد و سیاست می دانند و همیشه به دنبال این دو هدف هستند و همچنین مسائل اخلاقی برای آن ها بی معنا است، حتی اگر مخاطبانشان به دنبال هم جنس بازی باشند، آن را تبلیغ می کنند.
وی مخالفت رسانه های غربی را با انقلاب اسلامی و مسلمانان مورد توجه قرار داد و افزود: از زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و کشورهای مسلمان همچون لبنان و فلسطین به پیروزی هایی دست یافتند، با توجه به این که این حرکت با منافع و مقاصد آن ها مخالفت داشت، آن ها به مخالفت با کشورهای اسلامی به ‍ویژه انقلاب اسلامی پرداختند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی، ‌ادامه داد: با توجه به این که انقلاب اسلامی به مخالفت با زیاده خواهی آن ها ایستاده است، این انقلاب را مانع بزرگی برای پیشرفت خود می دانند و می خواهند آن را از سر راه خود بردارند.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به این که برنامه های صدا و سیما در مسائل مذهبی افزایش یافته است، از رسانه ملی انتقاد کرد و اظهار داشت: متاسفانه امروز رسانه ملی به سمت سکولار شدن حرکت می کند و عقایدی در این رسانه لانه کرده اند که آهسته و بی سر و صدا، تلویزیون را به سمت سکولار جهت می دهد و این هشداری جدی برای مسوولان است.

وی ادامه داد: در روزهای اخیر شاهد برنامه هایی هستیم که بعضی از هنرمندان دوران طاغوت را در سیما به عنوان الگو مطرح و به بینندگان معرفی می کنند و این با نظام ارزشی ما ناسازگار است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی، یاد آور شد: مسوولان رسانه ملی باید هم فکری داشته باشند تا این رسانه به سمت سکولار حرکت نکند، افرادی هستند که خود را مذهبی نشان می دهند، ولی اهداف خاصی را دنبال می کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: رسانه ملی باید نقش دنباله روی را به نقش هدایت گری تبدیل کند و نخبگان نیز باید در این زمینه فعال باشند.

صدا و سیما تلاش خود را در نشر معارف اسلامی افزایش دهد.

آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار رئیس سازمان صدا و سیمای با اشاره به گستره رسانه های ضداسلامی خواستار افزایش نشر معارف اسلامی در جهان شد.

حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی، روز یکشنبه، 30 اردیبهشت ماه در دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با توجه به تبلیغات گسترده رسانه‌ها برضد اسلام و مسلمانان، خاطر نشان کرد: صدا و سیما در نشر معارف اسلامی تلاش خود را افزایش دهد.
وی با تأکید به گسترش برنامه های صدا و سیما و همچنین اهمیت نقش این رسانه ملی در جامعه، تاکید کرد: صدا و سیما رسانه‌ای فرهنگ‌ساز است.
این مرجع تقلید تصریح کرد: رسانه ملی باید در زمینه ارتقا دین و اخلاق مردم بیش از پیش تلاش کند.

اولویت ها را رعایت کنید
آیت الله جوادی آملی نیز تاکید کرد: نباید بیشتر برنامه‌های خود را به برخی ورزش‌های که سودی ندارند و هزینه‌های بالایی هم در پی دارند اختصاص دهید، چرا که ایران با داشتن ظرفیت بالای علمی و معنوی می‌تواند جهان را هدایت کند.

آیت‌الله سبحانی نیز در دیدار رییس سازمان صدا وسیما با انتقاد از برنامه‌های بخش برون مرزی این مرکز، خواستار نظارت بیشتر بر شبکه‌های عرب ‌زبان شد.

آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار عزت‌الله ضرغامی، رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواستار نظارت بیشتر و دقیق‌تر بر برنامه‌های شبکه‌های عربی سیما شد.
این استاد دروس کلامی حوزه علمیه قم تاکید کرد: در مرکز تخصصی کلام امام صادق(ع) طلاب با سواد عرب زبانی وجود دارند که می‌توانند در برنامه های مناظره شرکت کنند و شما باید مقدمات این کار را فراهم کنید تا شیعه بیش از این در جهان گسترش یابد.
آیت الله سبحانی از بدحجابی در صدا و سیما انتقاد کرد و افزود: در حالی که نیروی انتظامی طرح مبارزه با بدحجابی را در کشور اجرا می‌کند، افرادی در سیما حاضر می‌شوند که موازین اسلامی را رعایت نمی‌کنند و این با برنامه‌ها و سیاست‌های کشور هم‌خوانی ندارد.

حجت الاسلام سید سعید لواسانی، معاون فرهنگی بنیاد شهید، نیز سکولاریسم و روزمرگی را دو آفت مهم رسانه های دینی دانست.
معاون فرهنگی بنیاد شهید، آفت خبررسانی دینی را گرفتار شدن دردام سکولاریسم دانست و تصریح کرد: در فعالیت در حوزه دین باید توجه داشت که گرفتار آفت سکولاریسم نشده و در عین حال به روزمرگی هم دچار نشد.

نوشته شده توسط : سید مرتضی حسینی

نظرات دیگران [ نظر]



لیست کل یادداشت های این وبلاگ

تغییر آدرس
[عناوین آرشیوشده]


Search Engine Optimization